Skip to main content

Aanmelden/registreren

LET OP: HEEFT U EERDER AANGEMELD VOOR LOGOPEDIE BIJ HET SAMENWERKINGSVERBAND LOGOPEDISTEN IJMOND-NOORD VIA WWW.SALIJN.NL DAN HOEFT U NIET OPNIEUW AAN TE MELDEN. U STAAT AL BIJ ONS OP DE WACHTLIJST.

Lees onderstaande goed door voor u aanmeldt:

 1. Voor de behandeling eet- en drinkproblemen bij jonge kinderen kunt u terecht bij www.logopedieheemskerk.nl.
  Voor de behandeling van stotteren kunt u terecht bij www.logopediepraktijkangeliquedreijer.nl
  Voor stem- en ademproblemen kunt u terecht bij Praktijk voor logopedie Belleman, Gezondheidscentrum Broekpolder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 2. Helaas is er sprake van een wachtlijst. De wachttijd is mede-afhankelijk van de hulpvraag en uw eigen beschikbaarheid. Op dit moment is de wachtlijst zo’n acht tot twaalf maanden.
 3. Logopediepraktijk Beverwijk werkt contractvrij. Er zijn geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten. Meer informatie over de vergoeding en de tarieven leest u hier.
  Informeer zelf voordat u zich aanmeldt bij uw zorgverzekeraar of de behandeling deels of volledig vergoed wordt bij contractvrije logopedie. Dit is afhankelijk van uw polis (natura/combinatie/restitutie).
 4. Bij Logopediepraktijk Beverwijk kunt u in veel gevallen ook zonder verwijzing terecht via de Directe Toegankelijkheid Logopedie (DTL). Bent u verzekerd bij CZ, ASR of haar dochtermaatschappijen Just, OHRA en Nationale Nederlanden? Dan is een verwijzing naar Logopediepraktijk Beverwijk in alle gevallen nodig.
 5. Door het invullen van het aanmeldformulier gaat u akkoord met onze praktijkvoorwaarden en ons privacyreglement