Skip to main content

Even voorstellen

Mijn naam is Martine Meilink. Na het behalen van mijn VWO-diploma in 1996, begon ik aan de studie logopedie aan Hogeschool Utrecht. In juni 2000 studeerde ik af als logopedist met daarbij de differentiatie gehoor (akoepedie).
Op 1 augustus 2000 nam ik Logopediepraktijk Beverwijk over van de vorige praktijkeigenaar. In 2008 volgde ik de ParkinsonNet-scholing. In 2012 werd ik Master Special Educational Needs (MSEN), uitstroomprofiel Onderwijs en Leerproblemen, specialisatie Dyslexie.
In mijn praktijk zie ik daarom veel kinderen met dyslexie en volwassenen met de ziekte van Parkinson. Ook kinderen met spraak,- taal-, en mondmotorische problemen kunnen bij mij terecht. Ik behandel daarnaast geregeld volwassenen met bijvoorbeeld afasie, dysartrie en (ver)slikproblemen. Ook voor spraakafzien (‘liplezen’) kunt u bij mij terecht.

Ik ben onder meer gecertificeerd voor het geven van het Hanen-ouderprogramma (taalontwikkeling), het PPEP4ALL-programma (Patiënt- en Partner Educatie Programma voor alle chronisch zieken) de cursus 'Signalering van logopedische problemen voor leerkrachten' en de training ‘Met Taal Vooraan’ (voor pedagogisch medewerkers).

Als bevlogen logopedist neem ik graag de tijd voor cliënten en probeer ik uit iedere behandeling te halen wat erin zit. Daarom heb ik ervoor gekozen om te werken als contractvrije logopedist. Dit maakt van mijn cliënten ook bewuste(re) zorgconsumenten.